Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Уряд Індонезії вирішив послабити правила в’їзду для іноземних туристів. Тепер їм доведеться провести на обов’язковій самоізоляції не 5 днів, а лише 3.



Рішення стосується і місцевих жителів, які приїжджають до Індонезії з-за кордону. Про це повідомив міністр-координатор з економічних питань Айрланга Хартарто.

Індонезія скоротила карантин для туристів

Тепер після прибуття туристам потрібно провести лише три дні у спеціальному готелі. На останній – здати ПЛР-тест. Якщо результат виявиться негативним – можна буде вільно подорожувати країною.

Читати  Феєрія фарб та емоцій: маловідомі карнавали світу, які варто відкрити для себе

Це правило застосовується до міжнародних мандрівників, які виконали вимоги, включаючи повну вакцинацію та негативний результат ПЛР-тесту, з моменту їхнього від’їзду, після прибуття в Індонезію та після закінчення карантинного періоду,
– пояснив Хартарто.

Крім того, внутрішні мандрівники, які отримали повну вакцинацію, зобов’язані показати негативні результати тесту на антиген або ПЛР для тих, хто отримав лише одну дозу вакцини.

Читати  У МІУ заявили про хорошу динаміку розвитку української авіації

Хартарто підкреслив, що пандемія COVID-19 в Індонезії зараз під контролем, оскільки кількість випадків продовжує зменшуватися.

Станом на сьогодні приїжджати до Індонезії можуть лише щепленні мандрівники – ті, хто вакциновані схваленими владою та ВООЗ препаратами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *