Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Більше 30 українських фермерів представлять свою ягідну продукцію на фестивалі.

Всеукраїнський ягідний фестиваль “Захiд Беррі Фест” пройде в селі Чукалівка на Івано-Франківщині 13-14 серпня. Про це під час засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради повідомив директор департаменту інвестиційної політики Ігор Попадюк.



За його словами, в рамках фестивалю організатори планують провести конгрес “Ягідництво і кооперація-2021”. 14 серпня на стадіоні села Чукалівка відбудеться святкове дійство з кондитерськими майстер-класами та презентацією ягідної продукції місцевих фермерів.

Читати  У Тернополі проведуть міжнародний фестиваль гончарів

“Всього буде більше 30 місцевих виробників, і всі вони зможуть продавати свою продукцію і саджанці, а також прорекламувати себе. Крім того, у фестивалі візьмуть участь представники Союзу виноградарів Прикарпаття, з якою ми співпрацюємо “, – зазначив в коментарі “Ягiднік” ініціатор фестивалю, керівник ФГ “Беррі Прикарпаття” Богдан Лутчин.

За словами Богдана Лутчина, захід такого формату в Україні відбудеться вперше. Сімейний ягідний фестиваль ZAHID BERRY FEST пройде на стадіоні с. Чукалівка. З одного боку стадіону працюватимуть фудкорти зі стравами місцевої кухні, ягідними десертами і наливками на основі ягід, які виготовляють місцеві виробники. Навпроти, з іншого боку стадіону, буде працювати фермерська ярмарок.

Читати  Житомирський аеропорт відкривають для міжнародних рейсів

Крім того, організатори фестивалю спробують встановити національний рекорд по найдовшому ягідному пирога і викласти карту України з ягід.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *