Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На варті уваги локації багатий не тільки Київ. Розповідаємо, куди можна поїхати не тільки по гарні світлини, але і по незабутні враження.

Кам’янець-Подільський



Це стародавнє місто лежить у Хмельницькій області. Його візитна картка – Старий замок. Щоб здійснити подорож до Середньовіччя, сюди приїздять тисячі туристів щороку. Фортецю звели ще за часів Київської Русі. Складається вона з 11 веж, з’єднаних стіною. Найкраще милуватися містом з Денної вежі, адже колись вона була головним спостережним пунктом і не мала даху. На території комплексу часто проводять історичні реконструкції та костюмовані фестивалі.

Читати  Від початку року Україну відвідали майже 14 тисяч туристів з Саудівської Аравії – Ткаченко

Рожеве озеро

Хочете скупатися в Мертвому морі – прямуйте на Херсонщину. Саме тут в одній із заток Сиваша сховалося Лемурійське озеро. Його вода набула рожевого відтінку через надмірну концентрацію солі. Сюди приїжджають оздоровитися і прийняти грязьові ванни. Дивовижні краєвиди, білосніжний берег і рожева вода приваблюють не лише туристів, а й фотографів з усього світу.

Читати  SkyUp відкриває новий напрямок регулярних рейсів

Селище Побузьке

Поринути в атмосферу “холодної війни” можна в селищі Побузьке на Кіровоградщині. Музей ракетних військ стратегічного призначення не має аналогів у світі. Тут точно сподобається сім’ям з дітьми та вийде зробити пам’ятні фото. На базі колишньої ракетної дивізії можна відвідати командний пункт, розміщений на глибині 40 метрів. Саме звідси керували ядерним арсеналом. Туристи полюбляють робити світлини, натискаючи легендарну “червону” кнопку, яка за радянських часів активувала смертоносні балістичні ракети.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *