Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Цього року Закінчився Конкурс Стійкої Гостинності 2024 🏆

Неймовірна подія відбулася в Дубаї під час Саміту Майбутнього Гостинності, де були оголошені переможці Конкурсу Стійкої Гостинності (SHC) 2024, організованого Hotelschool The Hague. Це вже десятий рік, протягом якого конкурс стає все важливішою платформою в світі гостинності.

🎓 Цей рік відзначився рекордною участю: понад 70 університетів з усього світу надіслали свої команди, аби представити інноваційні, інвестовані продукти в стилі "Shark Tank". Мета – стимулювати інвестиції у сталий розвиток у галузі гостинності, додаючи нових акцентів на розвиток продуктів і адаптацію до змін у галузі.

Читати  Венеция станет доступной для людей с инвалидностью: в городе готовят новый проект

Конкурс складався з декількох етапів – перший кваліфікаційний тур відбувся у березні онлайн, потім – регіональні півфінали в таких містах, як Монтре, Бангкок і Майамі, з квітня до кінця травня. Найкращі команди потрапили до фіналу в жовтні під час Саміту у Дубаї, де і визначили переможців.

🚀 Одним із головних спонсорів став проєкт NEOM з Саудівської Аравії, який включає розвиток стійкого туризму. Інші своїм сприянням підтримали такі організації, як Альянс Стійкої Гостинності та Всесвітня організація туризму ООН.

Читати  Инфекции, животные-людоеды и Самум: опасности, которые могут подстерегать туристов в Африке

🌍 Журі зважає на думку досвідчених фахівців. Зокрема, фасилітатором виступив Сандіп Валіа, операційний директор Marriott International. Він відзначив, що представлені студентами ідеї – справжній прорив для індустрії.

Цьогорічний конкурс багато розкрив на шляху розвитку стійкості в гостинності та сприяв реалізації амбітних проектів. Конкурс не лише підтримує молодих новаторів, а й намагається орієнтувати галузь гостинності відповідно до змінних потреб споживачів і технологічних інновацій.

Читати  В Венеции планируют ввести платный вход в город: сколько придется заплатить туристам

А як ви вважаєте, яким чином гостинність може стати ще більш стійкою? Поділіться своїми думками в коментарях 🌿💡

(Обов'язково перегляньте фото події та переможців на нашому сайті!)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *