Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

easyJet оголосила про запуск 10 нових маршрутів з лондонського аеропорту Southend, які розпочнуться у березні 2025 року. Це розширення включає три абсолютно нових напрямки: Реус, Альмерія в Іспанії та Мальта. Крім того, тепер доступні рейси до Гран-Канарії, Тенерифе, Енфіди, Марракеша, Даламана, Анталії та Пізи.



Усі рейси почнуть виконуватися з 30 березня 2025 року, і частота польотів буде варіюватися в залежності від напрямку. Наприклад, рейси до Гран-Канарії виконуватимуться тричі на тиждень: по середах, п’ятницях та неділях. Місця можна бронювати на easyJet.com та через мобільний додаток, а ціни починаються від £21.99.

Читати  У историко-культурного заповедника «Бельск» будет свой музей

Також доступні пакетні відпустки від easyJet Holidays для цих нових маршрутів, що пропонують комплексний варіант подорожі. easyJet відкриває базу з трьох літаків в лондонському аеропорті Southend, яка створить близько 130 прямих робочих місць для пілотів та екіпажу, а також підтримає додаткові робочі місця в рамках авіакомпанії та аеропорту.

Аеропорт London Southend, відомий своєю простою та швидкою процедурою подорожей, також отримає вигоди від цього розширення. Аеропорт легко доступний на поїзді, з поїздками від станції Liverpool Street, що займають лише 53 хвилини, та від станції Stratford, що займають 42 хвилини.

Читати  Как гарантировано получить место у окна в самолете

З моменту початку роботи в London Southend у 2012 році easyJet перевіз понад сім мільйонів пасажирів з аеропорту, що робить його популярним вибором для мандрівників у регіоні.

За словами Еллі Гейворд, генерального директора easyJet у Великобританії: «Ми раді представити 10 нових маршрутів з нашої нової бази в London Southend Airport… Наше подальше зростання та інвестиції у Великобританію підкреслюють важливість цього ринку та надають британським споживачам ще більше вибору, при цьому наші клієнти обирають наші рейси та відпустки завдяки нашому довіреному бренду, неперевершеній мережі та вигідним тарифам».

Читати  Windrose дозволили здійснювати польоти до морських та зимових курортів: куди літатиме

Виконуючий обов’язки генерального директора London Southend Airport Марс Тейлор зазначив: «London Southend Airport прагне забезпечити безперебійну, високоякісну подорож… Ми вдячні easyJet за розширення свого асортименту вибору».

Відкриття нової бази та введення цих маршрутів не тільки посилить мережу easyJet, але й сприятиме місцевій економіці, створюючи робочі місця та підтримуючи непрямі можливості зайнятості.

Що ви думаєте про нові напрямки easyJet? Поділіться своїми думками в коментарях! ✈️🌍

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *