Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Через холодну весну квіти у “Долині нарцисів” ще не розцвіли. Однак працівники Карпатського біосферного заповідника (КБЗ) готуються до цвітіння вже найближчим часом.



За їхніми словами, вегетація йде нормально, але цвітіння доведеться ще почекати. Поява перших квітів очікується не раніше кінця квітня – початку травня.

Появу перших квітів ми очікуємо не раніше останніх чисел квітня або на початку травня. А поки що ми готуємось до прийому екскурсантів – ремонтуємо оглядові майданчики, перехідні містки. І очікуємо, коли Долина нарцисів вдягнеться у свої святкові ароматні білі шати, – йдеться в дописі.

Читати  Будинок музики: у Будапешті відкрили незвичайний музей

“Долина нарцисів” — заповідний масив (площа – 256,5 гектарів), що розташований в урочищі Кіреші, за 4 кілометри на схід від міста Хуст Закарпатської області. З 1992 року – у складі Карпатського біосферного заповідника, що входить до міжнародної мережі біосферних резерватів ЮНЕСКО.

Заповідник розташований на висоті 180 – 200 метрів над рівнем моря, в північно-західній частині Хустсько-Солотвинської улоговини, на стародавній терасі Тиси. У період масового цвітіння “Долина” вкривається майже суцільним білим килимом квітучих нарцисів, помилуватися яким приїжджають звідусіль.

Читати  SkyUp запровадила платну реєстрацію на рейс в аеропорту

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *