Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Відчути атмосферу іншого міста

Подорож до Львова – це новорічна класика серед туристів. Це місто асоціюється з різдвяною атмосферою: ярмарки, площа Ринок зовсім як в європейських містах, смачна кава та довгі прогулянки містом.



Але Львів не єдине місто, куди можна вирушити на Новий рік. Зверніть увагу на Чернівці, Хмельницький, Мукачево, Ужгород. Тут менше туристів, а ціни на житло та розваги значно менші.

Зануритися в глушину

Можливо найкращий варіант провести цей рік – поїхати якомога далі від цивілізації та зустріти Новий рік у вузькому колі близьких десь в глухому селі. Повне перезавантаження та відпочинок від новин, стресів та карантину. В глухому селі не діють карантинні обмеження на кафе, ресторани, кінотеатри, бо їх там просто немає. В Україні також є дуже аутентичні села, де все ж можна знайти не тільки магазин, а й традиційні святкування та цікаві місцини.

Читати  В'єтнам планує відновити авіасполучення у 2022 році: кому дозволять в'їзд

Долучитися до українських традицій

В Україні існує своя традиція святкування Нового року та Різдва. Одна з найяскравіших – Маланка або Переберія. Традиційно святкується на Василя (13 – 14 січня), але в деяких регіонах меланкувати починають з 31 грудня.

Ще один варіант долучитися до традицій – зустріти Новий рік в етно-садибі сільського типу. Прикладом такої садиби є Поліська хата на Житомирщині. Тут не лише повністю відтворено інтер’єр старовинних помешкань, а й традиційна кухня та театралізовані святкування як у давнину.

Читати  20 мільйонів витратять на реставрацію вілли "Гопляна" в Трускавці

Зустріти 2021 в горах

Відпочинок в Карпатах – один з найпопулярніших варіантів для новорічних свят, особливо серед тих, хто захоплюється зимовими видами спорту. Найперше, що спадає на думку – Буковель та Драгобрат, але в Україні є майже десяток гірськолижних курортів середньої величини, де можна чудово відпочити.

У Карпатах ви зможете відпочити від метушливого міста, роботи, дедлайнів та влаштувати собі діджитал-детокс в карпатському селі.

Читати  Радомишльський музей влаштує день оживленої історії

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *