Travel News

Де не можна брати каву з собою або говорити іспанською: 15 дивних правил у різних країнах

Перед тим, як вирушити в мандри, неодмінно прочитайте правила етикету та закони, яких обов’язково дотримуватсия у різних країнах. Це допоможе не потрапити в скрутну ситуацію.



Користувачі ресурсу Reddit діляться кумедними та незвичними правилами поведінки, що діють в їх країнах. Дізнайтеся, що категорично заборонено робити в різних частинах світу.

Цікаві правила етикету в різних країнах

  1. В Австралії не можна підходити до небезпечних тварин: крокодилів, змій, павуків тощо. Також не можна чіпати й інших тварин, що не здаються небезпечними – багато з них перебувають на межі вимирання та охороняються законом.
  2. В Англії не можна лізти без черги – цього правила тут суворо дотримуються, порушникам можуть висловити своє невдоволення дуже категорично.
  3. В Японії потрібно знімати взуття, коли заходите в приміщення. А також тут заведено кланятися людям, які поклонилися вам.
  4. У жодній країні краще не йти на екскурсію до бідних та неблагополучних районів. Так ви демонструєте неповагу до людей, які там живуть.
  5. У Німеччині місцеві мешканці обожнюють, коли туристи пробують розмовляти із ними німецькою. Це може підняти їм настрій на цілий день.