Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

3 вересня 2024 року Маніла, столиця Філіппін, стане центром уваги світової туристичної індустрії, адже тут вперше відбудеться церемонія World Travel Awards (WTA). Це дійсно важлива подія для всього світового туризму, особливо для регіону Азії та Океанії.



Ця подія підкреслює зростаючу вагу Філіппін у глобальній туристичній сфері. Церемонія в Манілі стане частиною Гранд-туру WTA 2024 року, який присвячений визнанню та нагородженню найкращих представників туристичної галузі на всіх континентах.

Читати  Билет в парк “Синевир” можно купить за вторсырье

Для гала-вечора в Манілі з’їдуться лідери туристичної та готельної індустрії зі всього світу. Цей червоно-доріжковий захід обіцяє бути високопрофільним та престижним. Він надасть можливість найвпливовішим фахівцям у галузі туризму зустрітися, обговорити нові тенденції та відзначити досягнення одне одного.

Церемонія спрямована на те, щоб відзначити видатні досягнення в туристичній індустрії, сприяти розвитку інновацій та підвищенню якості послуг. Не пропустіть цю яскраву подію, яка обов’язково залишить свій відбиток в історії світового туризму.

Читати  В Ужгороде цветут около 30 тысяч тюльпанов

Поділіться своїми думками у коментарях: які, на вашу думку, країни чи компанії заслуговують на нагороду за свої досягнення у сфері туризму? 🏆✈️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *