Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Відпочинок в новому сезоні 2021 року – все ближче. До початку пляжного сезону авіакомпанії запланували польотні програми за найпопулярнішими напрямками. Вирушити на будь-який доступний курорт тепер не складе труднощів.



Також з’явилися і додаткові рейси й у популярні європейські міста. Поки що туристам в’їзд в більшість європейських країн заборонений, але навесні ситуація цілком може змінитися.

Нові польотні програми

З 29 березня авіакомпанія SkyUp почне польотні програми в міста Польщі. Наприклад, з Києва в Лодзь і в Катовіце. Про це повідомляється на сайті компанії. Зі Львова у Лодзь можна буде вирушити, починаючи з 30 квітня.

Читати  На Хортиці відновлять аварійну будівлю Музею історії запорозького козацтва

Доступнішою для літнього відпочинку та весняних поїздок стане і Болгарія. З 30 квітня також відновить польоти в Україну болгарська авіакомпанія Bulgaria Air. Літати з Києва в Софію можна буде тричі на тиждень.

З 11 червня їх Києва в болгарський Бургас можна буде полетіти на крилах авіакомпанії Wizz Air.

З 21 травня ближчою стане Італія – стартують рейси в Бергамо зі Львова, з 29 травня – в Барі з Києва. В кінці травня можна буде полетіти в Ріміні з Харкова.

Читати  Українські "двійники" відомих світових локацій: вражаюча схожість

З 28 травня можна планувати романтичні вихідні – авіакомпанія SkyUp відкриває рейси в Марсель у Франції – по вівторках і п’ятницях.

З 30 травня можна буде полетіти в міста Німеччини – з Києва в Ганновер і Нюрнберг – рейси заплановані двічі на тиждень.

Українці можуть також планувати відпочинок в сонячній Іспанії. Авіакомпанія Azur Air почала продаж квитків в Барселону.

Читати  В Аргентині лагуна забарвилася в яскраво-рожевий колір: що трапилося

“Рейси з Києва до Барселони стартують 28 квітня і плануються двічі на тиждень. А з 27 травня додадуться два рейси в Іспанію – кожен четвер і неділю”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *