У черговому випуску «Орла та Решки» Василіса Хвостова спробувала незвичне морозиво. Виготовляють його в Замбії.
«Elephante cafe» (з англ. – «кафе слонів») – це місце, де можна і «поспілкуватися» зі слонами, і смачно поїсти. Усіх тварин врятували від браконьєрів і привезли сюди з різних куточків Африки. Кожного дня опівдні слонів виводять до туристів, щоб ті могли погодувати тварин», — розповідає ведуча.
Вартість такого задоволення – $200 (близько 6 тис. грн), що включає і квиток, і обід за $185. Страви були вишукані: на закуску – равіолі з базиліком та їстівним листям настурції, на основне – філе яловичини з карамелізованим часником та трюфельним маслом у соусі з червоного вина, а на десерт – домашнє морозиво з горіхами дерева мангонго.
«Морозиво – це гордість нашого кафе. Горіхи дерева мангонго ми беремо з його плодів. А наші друзі-слони нам дуже в цьому допомагають, адже чистять їх. Слон з’їдає плід. М’якоть перетравлюється, а горіхи виходять природнім шляхом. А нам залишається їх лише почистити», — зазначив офіціант.