Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Компанія Silent Yachts представила концепцію “плавучих курортів” на сонячних батареях. Для цього пропонують вдосконалили електричні катамарани – переобладнати їх в будиночки на воді.



Проєкт Silent Resorts націлений на створення повністю автономних курортів для відпочинку – у кілька разів менших за типові, пише New Atlas.

Ідея полягає в тому, щоб об’єднати 18-метровий та 24-метровий катамарани поруч з причалом. Концепція також передбачає наявність централізованих послуг на суші – рецепції, ресторану та зон відпочинку, зокрема басейнів, спа-центрів та тренажерних залів.

Читати  Подорожувати до Іспанії ще легше: відразу три лоукостери запускають рейси до цієї країни

 

Кожен катамаран буде обладнаний як розкішна вілла, укомплектована 4 номерами типу люкс з окремими ванними кімнатами та терасою. Водночас він залишатиметься функціональним морським судном – гості зможуть відправитися у подорож.

Цікаво! Натомість ті, кому не до вподоби відпочинок на воді, зможуть поселитися у номерах на набережній. Адже компанія також планує розвинути наземну курортну інфраструктуру з власною сонячною енергією.

Читати  На кордоні зі Словаччиною встановили туристичний вказівник із символом Закарпаття

Катамарани можна буде під’єднати до загальної мережі та використовувати акумуляторні блоки та сонячні батареї не лише для підзарядки, але й для живлення зовнішніх будівель. Найімовірніше, що відвідувачі таки захочуть зберегти цю енергію для наступної морської подорожі.

Перевагою Silent Resort є те, що власникам курортів не доведеться купувати великі ділянки землі. “Дороге будівництво, тривалі погодження, складне проєктування – це позаду. Власникам курортів сподобається скорочення капіталовкладень”, – пояснив Майкл Келер, засновник Silent Yachts.

Читати  Кращі книги про подорожі: топ книг, які надихають подорожувати

До того ж, поточні експлуатаційні витрати складуть лише невелику частину від вартості традиційної нерухомості, – наголосив він.

У компанії запевнили: використовуючи готові концепції, курорт “під ключ” можна створити в будь-якій точці світу всього лиш за 18 місяців. Наразі Silent Yachts працює над пошуком інвесторів, зацікавлених у розвитку приватних острівних курортів в Карибському морі.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *