Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Іспанія – одна з тих країн, які заради порятунку своєї економіки готові багато чого змінити, щоб швидше відкритися для туристів з усього світу. Експерти виділили кілька основних моментів, як може змінитися відпочинок в цій країні після коронавірусу.



Так, наприклад, готельєри планують перевірити кожного туриста, перш ніж видати йому ключі від номера. Якщо результати аналізів будуть позитивними, клієнта відразу ж помістять в закрите приміщення і повідомлять про це медикам, пише видання Daily Star.

Читати  Лаунж в пустелі та вражаючі відкриття: в Єгипті для туристів відкриють незвичайні об'єкти

Однак є й приємні моменти: вартість випивки в барах і ресторанах може бути такою ж, як у супермаркеті. Постачальник алкоголю Дерек Пейн заявив порталу Euro News Weekly, що популярні бари з великими оборотами вже продають пиво за зниженими цінами, і цілком ймовірно, у них будуть пропозиції на зразок: “Пінта за 1 євро або й за 50 центів”.

Читати  Харків ініціював проведення Року урбан-туризму

Керівник барів на узбережжі Коста-дель-Соль, в свою чергу, стверджує, що акції, типу: “Бери 2, плати за 1” можуть розширитися й діяти протягом трьох годин підряд. “Власники барів Бенідорма придумали цю ідею, щоб залучити туристів, і це спрацювало”, – сказав він.

А ось міністр туризму Іспанії Рейес Марото попередив, що в майбутньому відпочивальники не зможуть збиратися разом. Максимум, на що можуть розраховувати туристи, це “позасмагати на відстані 6 футів” один від одного.

Читати  Жодних крилець та бургерів: у Нідерландах хочуть заборонити фаст-фуди

Раніше президент Американської асоціації туризму (US Travel Association) Роджер Доу розповів, як зміниться сфера подорожей після пандемії коронавірусу. На його думку, значною мірою трансформується схема оренди житла. Вигоду з ситуації, що склалася, зможуть мати приватні будинки, а не мережеві об’єкти розміщення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *