Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

 

Якщо ви любите подорожувати і читати, то вам сподобається почитати про подорожі.

Плюс, немає кращого аксесуара для подорожей, ніж книга. Хороша книга обов’язкове в будь-який ручній поклажі.



Ми зібрали сім нових книг про подорожі, які послужать джерелом натхнення для того, щоб замовити поїздку в цьому році.

Great places Сари Бакстер.

Ця книга не є вашим типовим путівником по місту. Журналістка з подорожей Сара Бакстер зосереджується на напрямках, які широко представлені в літературі, і оживляє місця, описані на цій сторінці. Baxter включає в себе безліч різних місць, включаючи Нью-Йорк через призму «Над прірвою в житі» і Неаполь, як розповідає Олена Феррантайн «Мій блискучий друг».
Купити: amazon.com, $ 10

Turquoise coast від Kinay

Ця книга не тільки буде красиво виглядати на вашому кавовому столику, а й приголомшливі фотографії захоплять дух. Ви не зможете не загубитися в багатьох кольорах Турецької Рив’єри, і навіть захотіти замовити поїздку на узбережжі після прочитання.
Купити: amazon.com, $ 85

Ship Life. Сім місяців добровільного рабства Ольга Мельник

Читати  Актриса з українським корінням. Стало відомо, хто зіграє Жінку-Халка

Книга написана у формі умовного щоденника дівчини, що працювала офіціанткою на американському круїзному лайнері. Авторка день за днем відтворює з пам’яті реальні події семи місяців, проведених на борту, ділиться своїми враженнями, відкриттями і переживаннями. Читачі цього щоденника мають змогу разом з авторкою відвідати понад 20 країн Європи, Північної та Центральної Америки, а головне ‒ з перших вуст дізнатися про те, яке ж воно – корабельне життя.

Wild Horses of the Summer Sun від Tory BilskiIceland

це популярне місце для подорожей на відкритому повітрі і пригод. Якщо вам цікаво забронювати поїздку, візьміть спогади Торі Білскі, які слідують за автором і групою мандрівниць, пов’язаних один з одним своєю любов’ю до ісландським коням, коли вони пробираються через північний регіон країни.
Купити: amazon.com, $ 18

Куди б ви не пішли: керівництво по уважному, стійкому і зраджуючему житті в  подорожі Деніела Хоутон
Для тих, хто цікавиться туристичною індустрією, ця книга колишнього генерального директора Lonely Planet пропонує захоплююче розуміння того, на що схоже . ваше життя, коли вашою роботою стає подорожувати по світу.
Купити: amazon.com, 17 $

Читати  Тепер ви можете cкористатися екологічно чистими продуктами Davines в готелі W-Hotel

The Art of Travel Ален де Боттон

Мало що, здається, обіцяє таке ж щастя, як подорож: поїздки кудись , десь далеко від дому, місця з цікавішою погодою, звичаями та краєвидами. За допомогою підбору письменників, художників та мислителів – у тому числі Флобера, Едварда Хоппера, Вордсворта та Ван Гога – Ален де Боттон надає неоціненну інформацію про все, від святкової романтики до міні-барів готелів, аеропортів до огляду визначних пам’яток. Ідеальне протиотруту тим посібникам, які розповідають нам, що робити, коли потрапляємо туди, «Мистецтво подорожей» намагається пояснити, чому ми насправді пішли в першу чергу – і корисно підкаже, як ми можемо бути щасливішими у своїх поїздках.

Yakaboo: 476 грн

Їсти, молитися, кохати Є.Гілберт

Це комбо з пошуків себе і оди подорожам. Ліз Гілберт так романтично розповідає про Італію, Індії і Балі, що хочеться негайно відправитися на пошуки себе саме туди.

Читати  Проведіть наступний рік, катаючись по Америці на Wienermobile, як Hotdogger

Пікантності книзі додає той факт, що це мемуари автора. Гілберт описує свою подорож після розлучення з чоловіком і відкриття під час цієї поїздки.

Купити: rozetka 135 грн

Подорож з Чарлі у пошуках Америки Дж.Стейнбек

Ця книга для справжніх тревелоголіков. Стейнбек писав, що від пароплавних гудків у нього волосся дибки, від звуків прогрівання мотора – тремтіння у всьому тілі, і ця книга, звичайно, для людей, здатних зрозуміти це почуття. За кілька місяців Стейнбек об’їздив всю Америку на вантажівці разом зі своїм пуделем Чарлі і описав свої спостереження в цьому романі.

Йому відмінно вдалося передати побут і настрої людей. Цікаво дізнатися про те, як себе вели, розмовляли і були налаштовані люди в 60-і роки XX століття, ще до глобалізації. Тоді говір і побут людей, що живуть в одній країні, сильно різнилися, завдяки чому подорожі могли перетворюватися в справжні експедиції по чужій культурі.

Купити: rozetka 94 грн

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *