Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Саманта Браун відома, як ведуча програм на Travel channel поділилася з CNN, деякі з її кращих порад для подорожі  батьків з дітьми , і один з них дійсно відвертий: Браун говорить, що ви ніколи не повинні використовувати опцію попереднього посадки при польотах з дітьми.



Хоча думка про те, що потрібно чекати в черзі і проштовхувати свій шлях через звичайну чергу (з дітьми на плечі, не менше), може здатися кошмаром для деяких батьків, але Браун має деякі дуже вагомі підстави для цього.

Читати  Як прикрасили Львів напередодні Нового року

Браун сказала CNN, що зліт – «найгірший час» під час польоту, особливо для дітей. Мало того, що їм доводиться сидіти нерухомо, поки все штовхаються на свої місця, у них також є можливість поглинути деякі з найгірших поводжень в польоті, в тому числі людей, грубо говорящіх з екіпажем або попутниками, які неакуратні і так далі.
Як всі батьки знають, маленькі діти-це вбираючі губки для поведінки і поглядів, які спостерігаються навколо них, так що бачення грубості як норми може вплинути на їх поведінку в житті.

Читати  Кращі книги для подорожей і натхнення в 2020 році.

Але якщо ваші діти особливо малі, вам не потрібно затримувати своїх попутників, коли ви намагаєтеся встановити в літак коляски, автокрісла та інші приналежності. Браун передбачає, що, якщо ви подорожуєте з партнером, одна людина може під час попередньої посадки здати всі речі, в той час як інший залишається з дітьми.

Незважаючи на те, що Браун визнає, що її рада не може бути безпомилковою ( вона говорить, що її діти теж іноді плачуть весь політ), її слова, безумовно, слід враховувати.
За даними CNN, Браун зробила 45 рейсів в минулому році – деякі з них, ймовірно, зі своїми дітьми.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *