Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Світовий бізнес-туризм стрімко відновлюється і навіть перевершує очікування. За прогнозами, вже у 2024 році витрати на ділові поїздки перевищать показники до пандемії, досягнувши рекордних $1,5 трлн. Це неабияка новина, враховуючи, як пандемія майже зупинила глобальний рух.

Заглибимося у деталі. У США витрати на бізнес-поїздки цього року досягнуть $472 млрд, що на 13,4% більше, ніж у рекордному 2019-му. Ця країна відповідає за 30% всіх світових витрат на діловий туризм! Тим часом, у Китаї ці витрати зростуть на 13,1% від рівня 2019 року, досягнувши $211 млрд. А ось у Німеччині ця цифра залишиться на рівні майже тих самих $87,5 млрд – це всього на 1% більше, ніж до пандемії. Британія та Франція теж роблять значний внесок, з витратами у $84,1 і $42,1 млрд відповідно.

Читати  Два голих туристи злякалися оленя і загубилися в заповіднику

Чому ж бізнес-туризм так швидко оговтується? Після довгого періоду онлайн-зустрічей бізнес-лідери знову віддають перевагу особистим зустрічам. Саме ця тенденція підживлює зростання. Для компаній все частіше важливо мати налагоджений менеджмент ділових подорожей, щоб стимулювати розвиток і позитивну корпоративну культуру.

Загальносвітовий економічний вплив також вражає. Галузь туризму і подорожей глобально може внести рекордні $11,1 трлн у світову економіку цього року. І це ще не межа: за 10 років це значення може зрости до $16 трлн, створивши 449 млн робочих місць! На цей момент галузь вже забезпечує зайнятість для 348 млн людей.

Читати  Стюардесса назвала одно действие, которое должен выполнить пассажир после посадки в самолет

Бізнес-мандрівники теж не змушують себе чекати. У 2024 році кількість ділових поїздок зросте. Конференції, виставки та торгові шоу стають ключовими подіями, що сприяють цьому зростанню. Хоча робочі поїздки та зустрічі з клієнтами залишаються поширеними, вони поступаються великим подіям.

А що думаєте ви про таке стрімке відновлення? Чи повернетеся ви до офлайн-зустрічей? Поділіться своєю думкою у коментарях 👇🏻

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *