Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Гірськолижний сезон майже розпочався, тож любителі цього відпочинку вже готуються до активної зими. У процесі підготовки варто подбати не лише про бронювання турів та екіпірування, а й про те, що зможе полегшити життя і зекономити час та сили кожному лижнику.



Існує чимало мобільних додатків для лижників, тож у їхньому різноманітті легко можна розгубитися і завантажити щось непотрібне. Пропонуємо кілька найкорисніших додатків, які точно стануть у пригоді у гірськолижному турі.

FATMAP

FATMAP – це глобальна 3D-карта, яка показує доступні траси для катання з особливостями рельєфу на найбільших гірськолижних курортах світу та поза ними. Цей додаток створений, аби лижники почували себе зручно та безпечно тоді, коли займаються своїм хобі.

Читати  5 класичних помилок туристів, які відвідують Венецію

Функціонал FATMAP доволі широкий. Тут можна:

  • отримати доступ до всіх можливих маршрутів, створених та перевірених експертами в онлайн та офлайн-режимах;
  • налаштовувати та створювати маршрути “під себе”, ділитися ними з іншими користувачами;
  • відзначати ключові місця та важливі маршрутні точки на картах;
  • відстежувати свої катання;
  • дізнаватися про те, що відбувається неподалік – відстежувати своїх друзів та інших спортсменів, які катаються у вашому районі.

Carv

Carv – це персональний тренер з лижного спорту у смартфоні. Додаток під’єднується до лижних черевиків спортсмена та відстежує усе, що він робить, за допомогою датчиків руху і тиску. Проаналізувавши отримані дані, він оцінює рівень техніки користувача та визначає рівень “лижного IQ”.

Читати  Відкрийте для себе центральну Україну, – Олеськів порадила, де подорожувати

Індивідуальні рекомендації цифрового тренера допоможуть вдосконалити свої навички і зробити заняття улюбленим спортом ще приємнішим. За ними стоять інструктори світового рівня, зокрема елітний тренер збірної США з гірськолижного спорту Ерік Ліптон та 2-кратна олімпійська чемпіонка Кейлін Річардсон.

Ski Tracks

Досить часто у компанії, яка поїхала разом відпочивати, є люди з різним рівнем підготовки та інтересами, тож не дивно, що вони обирають для себе різні траси та місця відпочинку. А коли їм потрібно знову зібратися разом, швидко та легко знайти один одного допомагає SkiLynx.

Читати  Turkish Airlines повернула їжу на всі рейси з України: як виглядає бортове харчування

Використовуючи GPS, він не лише показує хто і де перебуває в режимі реального часу, а й допомагає знайти найзручніший шлях до цієї людини, враховуючи складність підйому та градієнти на маршруті. Окрім того, Ski Lynx, подібно попередньому додатку, збирає статистику катань користувача та порівнює її з результатом його друзів.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *