Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Філіппіни схвалили план, відповідно до якого, вже незабаром країна відкриє кордони для іноземних туристів. Однак це стосується лише вакцинованих від COVID-19.



Цю подію влада Філіппін назвала довгоочікуваною. Рішення приймається у зв’язку з тим, що інші країни Південно-Східної Азії потроху ослаблюють обмеження на поїздки.

Філіппіни незабаром відкриються для вакцинованих

Так, міжвідомча цільова група з боротьби з коронавірусом “в принципі схвалила в’їзд повністю вакцинованих туристів з країн і територій, що входять в зелений список”.

Проте керівні принципи ще мають бути якнайшвидше доопрацьовані для остаточного затвердження.

Читати  Україна зайняла 11 місце в світі за силою паспорта

Дозвіл в’їзду туристів з країн “зеленої” зони або територій, більшість населення яких вакциновано, а також з низьким рівнем інфікування, допоможе у наших зусиллях щодо відновлення,
– заявила міністр туризму Бернадетт Ромуло-Пуйят.

Також вона додала, що цей крок сприятиме зміцненню довіри споживачів, які є великим внеском у валовий внутрішній продукт або зростання ВВП країни.

Читати  Індивідуальний номер туриста і не тільки: у МОЗ розповіли, як працюватимуть лижні курорти

Пуйят зазначила, що їхні сусіди – Таїланд, В’єтнам та Камбоджа, так само оголосили про відкриття.

В’їхати на територію країни зможуть тільки повністю щеплені особи, схваленими вакцинами Управлінням з безпеки продуктів і медикаментів Філіппін або Всесвітньою організацією охорони здоров’я (Pfizer і Moderna, AstraZeneca, Sinovac, Janssen, Sinopharm і Covovax і “Супутник V”).

Читати  В Україні взялися за реставрацію замків. За три роки хочуть відновити 150 об'єктів

До “зеленого” списку держав, чиїх громадян впускатимуть на територію Філіппін, наразі належать Японія, Китай, Саудівська Аравія, ОАЕ та Індія.

Крім того, у Мінтуризму заявили, що працюватимуть над “Вакцинованими доріжками або бульбашками” – спеціальна програма для вакцинованих туристів, які приїжджають з країн “жовтого списку”. Вони зможуть в’їжджати в країну з певними обмеженнями.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *