Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Уряд В’єтнаму має намір послабити умови в’їзду іноземним туристам до декількох курортних регіонів. Вони зможуть не вирушати на 7-денний карантин.



Іноземці будуть зобов’язані здати ПЛР-тест після прибуття в країну й дотримуватися ще деяких вимог. Зокрема, в провінціях Куангнінь, Куангнам, Кханьхоа, місті Дананг і острові Фукуок.

В’єтнам планує скасувати карантин для туристів

Іноземним відвідувачам названих провінцій, що входять у пілотну програму відновлення, не доведеться перебувати на карантині вже з листопада, якщо вони отримають негативний результат тесту на коронавірус.

Читати  Фото українця стало символом пожеж у Туреччині: знімок поширили топові ЗМІ

Однак туристи повинні залишатися зі своєю групою, не покидати місць свого призначення і мінімізувати контакти з людьми з інших туристичних груп.

Мандрівники, які перебувають у турах тривалістю понад сім днів, зобов’язані повторно тестуватися на 7-й день подорожі. Тоді їм дозволять відвідувати напрямки, які відкриті для іноземних туристів за пілотною програмою, що допускає перебування на території республіки терміном до 90 днів.

Читати  Київ порадує гастротуристiв новою унікальною стравою – Kyiv Pie

Крім негативного ПЛР-тесту, зробленого за 72 години до перетину кордону, кожен турист повинен мати сертифікат про вакцинацію, що визнається у В’єтнамі, або документ, що підтверджує одужання від коронавірусу протягом 12 місяців до в’їзду. Також потрібно мати туристичне страхування.

У відомстві зазначили, що мова поки йде тільки про пакетні тури.

Як В’єтнам відкриватиметься для туристів

В’єтнам планує приймати іноземних гостей з листопада 2021 року. Країна відкриватиметься у три наступні етапи:

  1. Перший етап розпочинається лише для тих, хто користується комбінованими пакетами та відвідує декілька вибраних напрямків;
  2. На другому етапі, починаючи з наступного року, очікується, що буде знову відкрито більше міжнародних повітряних маршрутів і напрямків;
  3. На третьому, завершальному етапі, буде прийнято рішення про повне відновлення на основі розвитку пандемії та результатів двох попередніх етапів.
Читати  На Львівщині створили 3D-тур пам’ятками ЮНЕСКО

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *