Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Головний аеропорт Нідерландів – Схіпхол в Амстердамі вводить нові правила. Тут скасовують носіння масок під час очікування рейсу та не вимагатимуть дистанції у 1,5 метри.



Ці вільніші умови почнали діяти з 25 вересня. Проте, перед входом в літак маску все ж буде потрібно надіти.

Без масок і дистанції

Для мандрівників запроваджують нові умови перебування в аеропорту. Вони діятимуть в будівлі летовища, до виходу на посадку.

Читати  Що станеться, якщо відчинити двері аварійного виходу літака під час польоту

Можна буде перебувати без маски та не дотримуватися 1,5 метри соціальної дистанції. Проте, пасажирам радять давати один одному достатньо простору, де це можливо.

А ще маску можна буде не одягати мандрівникам, які прилетіли до Амстердаму до моменту переходу в зал для отримання багажу.

Чи весь аеропорт вільний від масок

Так, якщо людина отримала повний курс щеплень. Наприклад, потрапити до пунктів громадського харчування в загальнодоступній зоні терміналу в Схіпхол зможуть тільки вакциновані особи. Сертифікат має підтверджувати, що людина пройшла вакцинацію від COVID-19, одужала або має негативний результат ПЛР-тесту.

Читати  Ryanair пропонує квитки з України по 5 та 8 євро за різними напрямками: куди літатиме

Які умови перетину кордону

В’їхати до Нідерландів можуть усі, мандрівники з біометричними паспортами без обмежень відповідно до рекомендацій Ради ЄС. Необхідно пред’явити сертифікат про вакцинацію або негативний результат тесту на Covid-19, якщо ви подорожуєте з безпечної країни/регіону за межами ЄС/Шенгену.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *