Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Торонто побудують унікальний громадський простір. Він являтиме собою поєднання житлових хмарочосів, офісного центру та багатоярусного парку. Таким чином можна буде спуститися з небес на землю для прогулянки зеленою зоною.



Тут також спроєктують велодоріжки, пішохідні стежки, дитячий майданчик тощо. Парк буде відкритим та доступним для усіх жителів міста.

Проєкт в деталях

У Торонто побудують комплекс житлових хмарочосів під назвою Orca. В одній з веж облаштують офісний центр, а ще 8 будуть житловими будинками. Це близько 3 тисяч квартир. Будівлі між собою будуть пов’язані між собою мостами та зеленими переходами.

Читати  Львівщина торік ознакувала понад 140 кілометрів шляхів рекреаційного туризму

У паркову зону також інтегрують магазини, ресторани та кафе. Багаторівневі поєднання створять для того, щоб заохотити взаємодію між жителями та розвинути почуття спільності.

Цей проєкт є дослідженням балансу та інтеграції – між відкритим простором та щільністю, ландшафтом та будівництвом, приватним розвитком та суспільними інтересами,
– сказав Шон Скензор, партнер та провідний архітектор проєкт Safdie Architects

Читати  На Черкащині «Велику реставрацію» планують у Чигирині, Умані й шевченківських місцях

Зараз на місці запланованої споруди проходить залізнична колія. Архітектори називають її “брутальним бар’єром” між районами Торонто. Залізничну артерію планують накрити прозорим дахом, а навколо створити сади та місця для відпочинку з кафе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *