Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В гонитві за відвідувачами багато готелів пропонують унікальні послуги, що вражають уяву навіть найвибагливіших. Вони не тільки приємні, але і вельми дивні.



Отже, пройдемося найнестандартнішими пропозиціями готелів по всьому світу. Повірте, ви захотіли б скористатися такими послугами!

Жива грілка

Після метушливого дня постояльці мріють про здоровий і повноцінний сон, але не кожен з них може обійняти когось, щоб зігрітися. Не проблема – в одному зі знаменитих лондонських готелів є послуга «зігрівати людей». Перед тим, як ляжете в ліжко, до вас приходить людина в термокостюмі й на 10 хвилин укладається поруч, щоб зігріти.

Читати  Чоловік втопив телефон в озері, а через рік знайшов його

«Казка» перед сном

Мандрівники, які бажають повернутися в дитинство, можуть скористатися послугою прочитання захопливих оповідань, яку надає персонал готелю. Це також в Лондоні.

Відпочинок від хропіння

Якщо вам набридло хропіння чоловіка, то у готелях Англії, Європи, а також Близького Сходу можна винайняти «антихраповий» номер для двох. Він переобладнаний звукоізоляцією стін, ліжко оснащене узголів’ям, яке поглинає звуки. Також встановлена спеціалізована машина, що усуває звуки хропіння.

Читати  Майже 40 тисяч людей із різних країн відвідали віртуальні тури Києвом

Друг-сусід

Якщо ви подорожуєте самі й не маєте з ким побалакати, то в одному з британських готелів пропонується придбати собі золоту рибку. За словами власника готелю, вона допомагає скрасити дозвілля гостя, якому хочеться провести час з живою істотою, а не повернутися в порожню кімнату.

Мильний консьєрж

Ви коли-небудь чули про спеціального консьєржа з мильного мистецтва? А от в мексиканського готелі – це доволі популярна послуга. Він запропонує вам незвичайні аромати місцевого мила ручного виробництва, створеного за рецептами індіанців майя.

Читати  Потаємні приміщення літака Мрія: командир провів екскурсію

М’язистий менеджер з засмаги

В мережі готелів Маямі красиві, засмаглі й накачані хлопці будуть уважно стежити за тим, щоб ви не згоріли, і час від часу змащуватимуть вашу шкіру сонцезахисними кремами.

Масаж на гондолі

У Сан-Дієго відвідувачам готелів пропонують поєднати косметичну процедуру і безтурботне похитування на воді в гондолі.

Прогулянка з небезпечними хижаками

Туристи, які зупинилися в Африці, можуть полоскотати собі нерви вигулом небезпечних хижаків, які виросли в готелі, – левів, причому без жодних повідців, просто тримаючи їх за хвіст.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *