Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В США турист Рене Компін заблукав під час походу в каліфорнійському лісі. Знайти мандрівника вдалося за допомогою фото ніг, яке він встиг відправити своєму другові.



Чоловік 12 квітня відправився в національний заповідник “Анджелес” у гори Уотерман, що в 50 милях на північний схід від Лос-Анджелеса.

Він раніше вже бував у цій місцевості, однак в цей раз вирішив вибрати новий маршрут. І заблукав. Кілька годин намагався знайти дорогу, але зрозумів, що зробити це не вийде.

Читати  8 місць, які варто відвідати в Будапешті

Проте перед тим, як телефон Рене розрядився, він встиг відправити друга зображення – фото ніг на тлі скелі.

SOS. Телефон розряджається. Я заблукав“, – повідомлення Рене до друга.

Він передав всю інформацію поліції. Пошуково-рятувальна група протягом доби намагалася знайти чоловіка, проте зробити це не вдалося  і вони опублікували повідомлення у твіттері.

“Ви завзятий турист в районі гори Уотерман? Рятувально-пошуковим командам потрібна допомога в пошуках зниклого. Він відправив цей фото другу. Ми знайшли його машину у кемпінгу Buckhorn. Зателефонуйте, якщо дізналися місцевість зі знімка”.

Читати  В Україні відремонтували низку доріг, які ведуть до популярних туристичних локацій: список

Фотографію побачив Бен Куо, який захоплювався пошуком місць по фотографіях, тому вирішив скористатися своїми навичками для пошуку Рене. Він став шукати туриста у кемпінгу Buckhorn. Радист звернув увагу на траву. За допомогою неї чоловік виключив схожу область пошуку.

Після цього він порівняв деталі оригінального фото зі знімками з Google Earth. Чоловік відправив поліції передбачувані координати.

Читати  На пляжах Києва працюватимуть 120 лайфгардів на 26 рятувальних постах

За вказаними даними вилетіла пошуково-рятувальна група. Координати були визначені досить точно – Рене знайшли в кілометрі від зазначеної точки. Він знаходився в цьому місці 27 годин.

Після порятунку Рене зв’язався з Беном по відеозв’язку. Він запросив свого рятівника зустрітися і відсвяткувати вдалий результат.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *