Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Стюардеси зберігають усілякі таємниці. Пасажири можуть навіть не здогадуватися, що насправді відбувається на борту літака.



Багато з нас поняття не мають, чому світло приглушується при посадці або те, що можуть сидіти поруч з людськими органами. Отож, 8 секретів стюардес.

Загорнуті навушники – не нові

Навіть, якщо дають загорнуту гарнітуру, це не означає, що вона абсолютно нова. Після використання їх очищають та запаковують знову.

Вода для кави та чаю – брудна

Питна вода, яка використовується для приготування кави та чаю, є в місткостях, що могли ніколи не очищатися – там норма бактерій перевищується в декілька разів. Тому пити на борту краще лише бутельовану рідину.

Читати  Освіта за кордоном: українські студенти можуть безкоштовно навчатися в Чехії

Причина згасання світла при посадці

При нічних посадках в салоні приглушують світло. Роблять це для того, щоб очі пасажирів легше звикнули до темряви в разі позаштатної ситуації.

Бортпровідникам не платять за “час на землі”

Вони отримають плату лише за години польоту. Той час, що витрачений на укладання мішків в сміттєві ящики, чи ще щось – не оплачується.

Читати  Жителі Венеції влаштували протест через повернення круїзних лайнерів після пандемії

Під час більшості польотів перевозять органи людини

У величезній кількості внутрішніх рейсів є людські рештки або органи. Просто пасажирам про це невідомо.

Двері туалету можна відкрити ззовні

Стюардеси мають власний ключ на випадок непередбаченого застрягання пасажира у вбиральні. Досить підняти відкидну стулку із зображенням сигарети й повернути засувку, щоб розблокувати двері.

Справжня причина вимкнення пристроїв

Як тільки заходите в літак, й починається інструктаж з правил безпеки, вас просять вимкнути електронні пристрої, бо вони можуть збивати літак. Насправді ж, цього не станеться, їх потрібно вимкнути, бо вони можуть дратувати пілотів.

Читати  Мандруємо Мальтою: путівник для туриста

Правда про кисневі маски

Якщо кисневі маски падають, у вас залишається приблизно 15 хвилин кисню з моменту їх витягування. Цього часу більш ніж достатньо для того, щоб пілот знизив літак до тієї висоти, де ви зможете нормально дихати. На великій висоті у вас є 15 – 20 секунд до того, як ви втратите свідомість.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *