Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Всі гроші, які Оуен Коллі збере зі своїх глиняних створінь, підуть на Південне Узбережжя для Порятунку дикої природи в Новому Південному Уельсі.

Один маленький хлопчик в Массачусетсі вносить свій внесок, щоб допомогти Австралії впоратися з спустошенням лісов пожежами за тисячі км.



Два тижні тому, коли 6-річний Оуен Коллі дізнався про вплив катастрофічних пожеж на країну і її дику природу, він сказав своїй матері Кейтлін Коллі, що хоче якось допомогти, повідомляє CNN.

Він також мав особливий зв’язок з Австралією, проживши там кілька місяців, коли він був малюком.
“У нього є тяга до Австралії”, сказала Кейтлін Коллі CNN свого сина. “Він дуже гордий тим, що жив там. Я не думаю, що він пам’ятає що-небудь з цього, але він пишається цим “.

Читати  Викинути в Гудзон: бронзову статую Ілона Маска в центрі Мангеттену висміяли в мережі

За оцінками Всесвітнього фонду дикої природи, близько 1,25 мільярда тварин, включаючи ссавців, птахів і рептилій, загинули в результаті кризи. Уважається, що ще тисячі отримали поранення і залишилися без даху над головою.
Тільки на острові Кенгуру, популярному туристичному об’єкті з охоронюваними природними заповідниками біля узбережжя Південної Австралії, десятки тисяч коал побоюються смерті – більше 50 відсотків місцевого населення тваринного, згідно з даними The Straits Times.
Маючи на увазі ці несамовиті статистичні дані, Коллі і Оуен накидали дизайн коали, одну з найулюбленішею з тварин Австралії, і почали створювати маленьких глиняних тварин .

Читати  Краса та грація: українка станцювала на ковзанах на замерзлому Бребенескулі

В обмін на глиняну коалу Оуен попросив би пожертвувати не менше 50 доларів США для організації Wildlife Rescue South Coast, добровільної організації, що базується в Новому Південному Уельсі, яка допомагає рятувати, відновлювати і вивільняти дику природу Австралії.
З тих пір їх творча ідея спрацювала: Оуен зібрав 1000 доларів у вигляді пожертвувань через мобільний платіжний додаток Venmo, а потім перевів збір коштів в GoFundMe, де він тепер зібрав понад 97 000 доларів.
«Для маленького хлопчика, який вносить свій внесок, щоб допомогти їм, це вражає», – написала родина на сторінці GoFundMe.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *