Travel News

5 найпопулярніших напрямків для відпустки у лютому

Єгипет

Єгипет залишається привабливим місцем для відпочинку впродовж усього року. Й навіть попри те, що лютий є найпрохолоднішим місяцем, в країні зберігається тепла температура повітря. Погода дозволяє купатися в морі та засмагати на пляжі. Однак експерти радять віддавати перевагу Шарм-ель-Шейху, адже він захищений горами від сильного вітру.



Таїланд

У лютому туристів, які вирушать сюди, порадує відсутність дощів та тепле море. Вдень температура повітря в лютому підіймається до 32 – 33 градусів. Лютий – ідеальний місяць підходить для пляжного відпочинку та екскурсій.

Об’єднані Арабські Емірати

Температура повітря у цей місяць підіймається до 28 градусів, ночі також досить теплі – до 20 градусів. Водночас вода прогрівається до 23 – 26 градусів.

Шрі-Ланка

Взимку Шрі-Ланка – один із найпопулярніших напрямків для пляжного відпочинку. Температура повітря в цей період вдень може зростати до 28 градусів, ввечері температура сягає 24 градусів. Температура ж води у Індійському океані – до 27 градусів.

Домінікана

Домінікана приваблює туристів не тільки теплою погодою, гарними пляжами, а й прекрасними можливостями для дайвінгу. У лютому температура повітря підіймається до 27 градусів. Карибське море прогрівається до 26 градусів. Ба більше, взимку біля острова можна навіть побачити китів.