Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Ейфелева вежа  

Пропонуємо розпочати ваш паризький вікенд з класики, а саме з найвідвідуванішої пам’ятки не тільки Франції, а й всього світу. За останніми підрахунками кожного року вежу відвідує 7 мільйонів туристів. Найкращі точки, щоб роздивитись французьку красуню – це Марсове поле, терраса палацу Шайо, а також вулички Rue de Monttessuy та Rue de Buenos Aires. А якщо ви все ж вирішили піднятись на верхівку споруди, то рекомендуємо купувати квитки онлайн на сайті, щоб не втрачати час у величезних чергах.



Вартість квитка: від 16 € до 25 €   

Тріумфальна арка 

Наступна точка на карті найвідоміших пам’яток міста знаходиться на  площі Шарль де Голя до якої веде не менш популярна вулиця – Єлисейські поля. На вершечку арки знаходиться оглядовий майданчик з якого відкривається неймовірний вид на Ейфелеву вежу, Єлисейські поля та Монмартр. А всередині будівлі є невеликий музей, який присвячений історії будівництва монументу.

Читати  Що станеться, якщо відчинити двері аварійного виходу літака під час польоту

Вартість квитка: 13 €

Лувр 

Музей в якому неможливо обмежитись годинною прогулянкою. Адже колекція Лувру нараховує 35 000 експонатів, які розміщені на 5 поверхах. А загальна площа виставкових залів складає 58 000 м². Так як Лувр один з найвідвідуваніших музеїв світу, ловіть декілька лайфхаків як уникнути черг. Лайфхак №1: квитки краще купувати онлайн на сайті. Лайфхак 2: відвідувачів найменше зранку, коли музей тільки відкривається.

Читати  Відвідати Японію, Аргентину і Мексику онлайн

Вартість квитка: 14 € – стандартний та 11 € – для всіх відвідувачів після 16.30 (окрім четвер).

Латинський квартал 

Це найстаріший район міста, який ідеально підходить для неспішних прогулянок по затишним паризьким вуличкам. Але є декілька місць в Латинському кварталі, які варті особливої уваги. Локація № 1: будівля одного з найпрестижніших та найстаріших університетів світу –  Сорбонни. Локація № 2: церква Сент – Северин – один з перших готичних храмів в Парижі. Локація № 3: вулиця кота – риболова – вузенька вуличка, яка існує ще з XIII століття і з нею пов’язана одна з міських легенд. Кажуть, що тут жив алхімік та його чорний кіт, який ожив після смерті і досі  бродить по цій вуличці.

Читати  Зимова подорож: 10 порад мандрівнику, які допоможуть не замерзнути

Монмартр 

Найвеселіший район Парижу, адже тут жили і живуть художники, письменники та музиканти. В будинку за адресою 13 de la place Émile-Goudeau жив Пікассо. А в кабаре “У проворного кролика” він часто розважався з друзями.  До речі це найстаріше кабаре в місті, навіть старіше ніж відомий Мулен Руж, який також знаходиться в цьому районі. А взагалі тут просто класно гуляти по затишним вуличкам та насолоджуватись атмосферою старого богемного Парижу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *