Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Угода передбачає спрощення поїздок громадян Північної Македонії і України без візових вимог за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом кожного періоду у сто вісімдесят днів.



Сьогодні, 22 грудня, між Україною та Північної Македонією почне діяти режим безвізових поїздок. Про це в Twitter повідомив державний секретар Міністерства закордонних справ України Андрій Заєць. “До Північної Македонії без віз вже на постійній основі: скасовано як коротко-, так і довгострокові (імміграційні) візи”, – написав Заєць. Угода передбачає спрощення поїздок громадян Північної Македонії і України без візових вимог за умови, що тривалість їх перебування не перевищує 90 днів протягом кожного періоду у сто вісімдесят днів.

Читати  У Яворівському нацпарку добудовують еколого-інформаційний центр
фото twitter/ZayatsAz

Як повідомляв УНІАН, з 11 червня 2017 року в рамках лібералізації візового режиму з ЄС українські громадяни, що мають біометричні паспорти, можуть здійснювати туристичні поїздки до країн Євросоюзу на термін до 90 днів не частіше, ніж раз на півроку.

Читати  Найцікавіші підземелля Львова, які можна відвідати без екскурсовода

Кабмін у наступні п’ять років має намір розширити перелік країн для безвізових поїздок українців. Планується, що в 2020 році будуть збільшені терміни безвізового перебування громадян України в Аргентині, спрощений існуючий режим поїздок до Мексики, завершені відповідні переговори з Великою Британією, Республікою Корея, Канадою, Японією, Австралією й іншими країнами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *