Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Британські експерти впевнені, що через пандемію коронавірусу європейські напрямки будуть закриті для міжнародного туризму до середини літа 2020 року. А ось осінні та зимові поїздки стануть більш популярними, ніж коли-небудь. Про це вони розповіли в інтерв’ю газеті The Sun.



Коли Європа відкриє кордони для туристів

  • Послаблювати вжиті заходи почала Іспанія. Деякі місцеві туристичні компанії говорять про різке зростання кількості замовлень на серпень і вересень 2020-го року.
  • Влада Туреччини, в свою чергу, сподівається, що турбізнес почне роботу вже до кінця травня, а до кінця червня відновляться рейси з азіатських країн. Хоча зараз в країні введений жорсткий карантин.
  • Схожі прогнози роблять у Греції: фахівці впевнені, що заборона на польоти в країні протримається мінімум до середини травня. І якщо поширення інфекції почне сповільнюватися, то всі обмежувальні заходи в Греції можуть бути скасовані до липня.
  • Франція, ймовірно, відкриється для іноземців у серпні. Орієнтиром для такого прогнозу послугувало перенесення на останній місяць літа знакової спортивної події – гонки “Тур де Франс”. Зараз в країні запроваджені серйозні обмеження щодо пересування громадян. Заборони встановлені до 11-го травня.
Читати  Українцям пропонують тури до закритої Європи: чи реально туди потрапити

Коли відновляться авіаперельоти?

Що стосується авіакомпаній, то один з найпопулярніших європейських лоукостерів Ryanair сподівається відновити рейси вже в червні. У будь-якому випадку, можливість здійснити подорож буде залежати від конкретної країни прибуття. Більшість перевізників чекають відкриття авіасполучення в липні-серпні 2020 року.

Раніше президент Американської асоціації туризму (US Travel Association) Роджер Доу розповів, як зміниться сфера подорожей після пандемії коронавірусу. На його думку, значною мірою трансформується схема оренди житла. Вигоду з ситуації, що склалася, зможуть мати приватні будинки, а не мережеві об’єкти розміщення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *