Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Іноді мандрівники попередньо вибирають місце в літаку біля вікна, доплачують за нього, а в підсумку змушені сидіти біля стінки між ілюмінаторами. Експерти пояснюють, що цей простір авіаконструктори використовують, щоб провести комунікаційні системи кондиціонування салону. Однак видання The Points Guy знайшло спосіб, як визначити подібні місця в момент бронювання авіаквитка.



Фахівці радять завантажити на смартфон спеціальний онлайн-сервіс SeatGuru. Там можна знайти детальну розкладку місць більшості типів літаків, які використовуються в понад 130 авіакомпаніях. Зокрема, на сайті є точні дані таких перевізників, як Ryanair, SAS, Turkish Airlines, British Airways, Emirates, easyJet, Finnair, KLM і Lufthansa. Крім відображення стандартної інформації, наприклад, кількість місць, їх ширини, відстані між рядами і кут нахилу, мандрівники на сайті можуть також ознайомитися з проблемними розташуваня.

Читати  Чернігів розробляє аналог європейської туристичної картки

Виявити місце без вікна допоможуть і огляди конкретних літаків безпосередньо від авіакомпаній або виробників повітряних суден. У них також містяться коментарі про салон і порядок обслуговування під час рейсу, що, погодьтеся, також корисно знати перед польотом.

Взято у segodnya.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *