Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Також прем’єр повідомив про закриття більшості пунктів пропуску на кордонах.

Авіасполучення з Італією в Україні тимчасово скасовано у зв’язку з посиленням заходів безпеки через поширення коронавірусу.



Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час брифінгу за підсумками засідання уряду. «Сьогодні було рішення, і авіакомпанії приступили до його реалізації, це фактично скасування авіасполучення з Італією поки що. Надалі будемо спостерігати, з тими країнами, де буде розвиватися, скажімо так, параболічно ця інфекція, ми будемо також приймати рішення рекомендувати авіакомпаніям припиняти авіасполучення», – сказав Шмигаль.

Читати  Британців штрафуватимуть на 5 000 фунтів за відпочинок за кордоном

Також він повідомив про закриття більшості пунктів пропуску на кордонах країни.

«З 219 пунктів пропуску від завтра працюватимуть 49 пунктів на кордонах, решта будуть закриті для пропуску громадян та автотранспорту. Заходи на кордонах вживаются: в аеропортах, пунктах пропуску автомобільних, тобто зовнішній периметр плюс аеропорти сьогодні під особливим режимом пропускним і особливим режимом роботи», – зазначив прем’єр.

Читати  Британці представили серійну версію найбільшого повітряного судна

Як повідомляв УНІАН, 10 березня авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) повідомила про скасування низки авіарейсів до 16 країн світу через коронавірус, серед яких Італія, Швейцарія, Греція, Німеччина, Ізраїль, Іспанія, Велика Британія, Литва, Азербайджан, Туреччина , Польща, Угорщина, Австрія, Чехія, Фінляндія, Данія.

Раніше низка європейських авіакомпаній заявили про скорочення міжнародної польотної програми до низки країн через поширення коронавірусу по всьому світу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *