Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Колишній член екіпажу круїзного судна на ім’я Пол розкрив секрети комфортного відпочинку на кораблі і пояснив, як заощадити без втрати якості відпочинку і яких місць на борту краще уникати.



Пол стверджує, що деякі послуги на кораблі занадто дорогі – придбання фотографій місцевого фотографа, наприклад. Відвідувати казино краще в іншому місці, на суші, зазначив він, оскільки ігрові автомати на борту “встановлюють так, що навряд чи хто-небудь виграє джекпот”.
При бронюванні номера не варто переплачувати за каюту з балконом, оскільки на судні стільки розваг, що в кімнаті туристи тільки сплять, порадив колишній член екіпажу.

“Щоб отримати масу подарунків і краще обслуговування протягом усього круїзу, в перший день дайте чайові персоналу, який обслуговує саме вас, – говорить він. – І ви зможете відчути себе рок-зіркою”.

“Під час круїзу не користуйтеся джакузі, – застерігає Пол. – На всіх лайнерах їх чистять недостатньо добре, і там легко підхопити бактеріальні інфекції, такі як стригучий лишай”.
Ще потрібно часто мити руки, говорить Пол: “Я бачив багато спалахів Норовірус на борту, і знаю, що захворювання може зруйнувати плани на відпустку”. Симптоми вкрай неприємні – блювота, діарея, головний біль і спазми в шлунку.

Читати  Укрзалізниця за період свят перевезла 1,6 мільйона пасажирів

Також варто придбати “кращу туристичну страховку”, переконаний колишній співробітник лайнера. “Медичні установи на кораблях погано обладнані для чого-небудь, крім легкої невідкладної допомоги, а лікарі, що працюють там, не завжди кваліфіковані”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *