Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Після успішного літнього сезону Швейцарський рада з туризму, Switzerland Tourism, планує перетворити країну в одне з провідних напрямків оздоровчого туризму в світі.  Починаючи з наступного року, відповідні рекламні заходи заплановані на цільових ринках Китаю, Росії та країн Перської затоки.


Швейцарська туристична індустрія повідомила про дуже успішному літньому сезоні з рекордно великою кількістю ночівель (+ 2,6%).  Зі збільшенням на 3,2 відсотка, зростання числа місцевих гостей став причиною успішного росту, а також кількість ночівель іноземних гостей збільшилася на 2,2 відсотка.  Позитивні цифри очікуються навіть для наступаючого зимового сезону.  За оцінками галузевих експертів, кількість ночівель має збільшитися на 2,1 відсотка.
Згідно з недавнім оголошенням, в даний час Swiss Tourism планує розвивати сектор оздоровчого туризму і вступила в партнерські відносини з близько 20 швейцарськими лікарнями та клініками для розвитку іміджу Швейцарії як місця для оздоровчого туризму.
Особливо в Китаї, Росії і країнах Перської затоки попит на медичні препарати сильно зростає, тому спочатку основна увага буде приділятися цим ринкам, пише Switzerland Tourism.
Згідно з цими даними, в 2017 році в швейцарських лікарнях і клініках перебувало понад 35 900 пацієнтів, які проживають за кордоном.  На їх частку припадало близько 2 відсотків усіх пацієнтів.  Більше половини з них були самоплательщікамі.
За даними Swiss Tourism, пацієнтів, які прибувають з-за кордону для приватного лікування, часто супроводжують родичі.  Згідно з оцінками, медичні туристи в даний час забезпечують близько 490 000 ночівель у Швейцарії, а з розміщенням, екскурсіями і харчуванням туристичний оборот становить 196 мільйонів швейцарських франків (178 мільйонів євро) на рік.  Швейцарська влада очікують, що до 2022 року оборот цього сектора туризму збільшиться на чверть до 245 мільйонів швейцарських франків (222 млн євро).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *