Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Посольство України рекомендує українцям утриматися від відвідування Держави Ізраїль через обмежувальні заходи, ухвалені владою у зв’язку з коронавірусом. Про це повідомляє посольство у соціальній мережі Facebook.



“У зв’язку зі збільшенням кількості випадків захворюваності через коронавірус COVID-19 на території Ізраїлю урядом країни з 20:00 12 березня запроваджуються обмежувальні заходи щодо іноземних громадян, які планують відвідати Ізраїль”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, іноземці, які подорожують в Ізраїль, можуть отримати дозвіл на в’їзд в країну виключно у разі можливості забезпечити своє перебування на домашньому карантині протягом двох тижнів.

“Під час перетину кордону іноземні громадяни мають повідомити співробітникам імміграційної служби постійну адресу свого перебування на карантині. В разі відсутності такої можливості іноземцям буде відмовлено у наданні дозволу на в’їзд в Ізраїль”, – зазначили в амбасаді.

Також українські дипломати звертають увагу громадян України, що на даний час режим дотримання домашнього карантину перевіряється співробітниками Міністерства охорони здоров’я та правоохоронних органів Ізраїлю.

“У випадку встановлення факту порушення умов перебування на карантині особи, винних у таких діях можуть бути притягнути до кримінальної відповідальності з максимальним строком покарання сім років позбавлення волі”, – наголосили в посольстві.

Тому у дипредставництві радять тим, хто не зможе забезпечити там собі двотижневий карантин, утриматися від подорожі або здійснити її після скасування обмежувальних заходів. Як повідомляв УНІАН, спалах викликаного новим коронавірусом захворювання був зафіксований наприкінці грудня 2019 року в найнаселенішому місті Центрального Китаю – 12-мільйонному Ухані. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала спалах надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу.

Читати  У Маріуполі пройде гастрофестиваль локальних фермерів

3 березня 2020 року було підтверджено перший в Україні випадок інфікування новим коронавірусом – у чоловіка, який з дружиною повернувся з Італії до Чернівців. Медики госпіталізували інфікованого. Пізніше лікарі госпіталізували також дружину чернівчанина. Наразі у неї відсутні будь-які ознаки коронавірусної інфекції.

Станом на ранок 10 березня у світі було зареєстровано 114 тис. 219 випадків захворювання на COVID-19, померли 4 тис. 24 особи.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *