Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Шанувальники покійного шеф-кухаря, документаліста з подорожей  Ентоні Бурдейний будуть раді дізнатися, що його остання книга, World Travel: Irreverent Guide,  вже випущена 13 жовтня.



Книга стане путівником по деяким з найдивовижніших місць в світі, які побачив і випробував Бурден,  померший у Франції в червні 2018 року, працював над цим до своєї смерті, і це було завершено його колегою Лорі Вулевер, яка провела майже десятиліття, допомагаючи йому, а також у співавторстві з Ентоні кулінарною книгою «Апетит».
Це колекція улюблених місць Бурдена для відвідування, в тому числі поради про те, коли їхати, де зупинитися, що поїсти там, а в деяких випадках чого слід уникати. Вона включає в себе сардонічні розповіді про подорож з Бурдені його братом Крісом, Крім того, кожна глава містить дотепні ілюстрації від мультиплікатора Тоні Мільйонера.

Читати  Не лише Прип'ять: міста-привиди України, де зупинилося життя

Шанувальникам подобалося спостерігати за пригодами Бурдена в Ханої, в тому числі обідати з колишнім президентом США Бараком Обамою, і його сміливий Ерік Ріперт посмів успішно доїти корову у французьких Альпах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *