Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Їхні імена оголосять через місяць. Політ заплановано на другу половину 2021 року, він повинен відбутися в складі професійного командира і трьох туристів.

Визначено перших трьох туристів, які полетять на Міжнародну космічну станцію на кораблі Crew Dragon компанії SpaceX. Про це заявив виконавчий директор фірми Axiom Space Майкл Сафредіні, передає CNBC у четвер, 4 червня.



При цьому їхні імена оголосять через місяць. Ще в березні Axiom Space замовила у компанії SpaceX політ Crew Dragon на МКС з екіпажем у складі професійного командира і трьох туристів в другій половині 2021 року.

Читати  Гірськолижні курорти Грузії офіційно відкрились 25 грудня

Тепер компанія веде переговори з потенційними туристами для наступних двох польотів, які будуть здійснюватися раз на півроку.

Нагадаємо, що раніше Crew Dragon пристикувався до МКС. Політ Crew Dragon вже увійшов в історію – вперше приватна космічна компанія використовувала власну розробку, щоб доставити людей на орбіту.

Потім астронавти з корабля SpaceX зійшли на борт МКС. Політ корабля до МКС тривав майже 19 годин, на Землю після завершення місії астронавти повернуться все тим же кораблем Crew Dragon.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *