Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

З січня 2020 року Нідерланди офіційно перестали використовувати назву «Голландія». Офіційний логотип країни також зазнав змін.

Назви «Голландія» більше не існує, ні як символу, ні як офіційного логотипа країни.



Влада країни вирішила відійти від того, з чим у туристів асоціювалась колишня назва та змінити фокус з популярних до цього міст для подорожей  Амстердаму та Роттердаму.

Читати  "ДахаБраха" виступлять у Чехії: час та місце події

Новий логотип тепер вже офіційно Нідерландів зображено у вигляді букв NL, стилізованих під тюльпан, та назви країни англійською мовою «Netherlands».

На думку влади, раніше Нідерланди знали лише завдяки червоним ліхтарям та легальним наркотикам. Відтепер за країною має закріпитись статус «відкритої, креативної та інклюзивної країни».

Повністю програма зміни іміджу країни запрацює з кінця наступного року, проте вже на «Євробаченні-2020», яке пройде в Роттердамі, використовуватимуть лише слово «Нідерланди». Олімпійська команда та збірна країни з футболу також не називатимуться більше голландськими.

Читати  Укрзалізниця визначила найпопулярніші напрямки у святковий період

Реформа назви обійдеться бюджету країни приблизно у 200 тисяч євро. Перш за все, зміни торкнуться органів влади, навчальних закладів та друкованих видань.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *