Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Google Arts & Culture з’явився розділ “Віртуальні тури”, де зібрані панорамні знімки з Street Views. Можна, наприклад, відвідати популярні музеї та визначні пам’ятки, прогулятися вулицями міст або побачити графіті онлайн.



Наприклад, для віртуальних подорожей доступні: Британський музей, музей d’Orsay у Франції, музей сучасного мистецтва в Сеулі, Пергамський музей у Берліні, Рейксмузей в Амстердамі, музей Фріди Кало в Мексиці.

Читати  Ще один популярний курортний острів відкривається для іноземних туристів

Серед інших визначних пам’яток: Тадж-Махал в Індії, стародавні єгипетські піраміди в Гізі, Колізей в Італії, Сіднейська опера в Австралії, Голлівудський бульвар в Лос-Анджелесі (США), Стоунхендж у Великій Британії. Крім цього, створені добірки цікавих місць, наприклад “11 неймовірних видів згори”. З повним списком можна ознайомитися тут.

Google Arts & Culture – інтернет-платформа, що надає доступ до зображень творів мистецтва з високою роздільною здатністю. Проєкт був запущений Google 1 лютого 2011 року у співпраці з 17 музеями. За наступні роки до проєкту приєдналися десятки музеїв з усього світу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *