Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Всі гроші, які Оуен Коллі збере зі своїх глиняних створінь, підуть на Південне Узбережжя для Порятунку дикої природи в Новому Південному Уельсі.

Один маленький хлопчик в Массачусетсі вносить свій внесок, щоб допомогти Австралії впоратися з спустошенням лісов пожежами за тисячі км.



Два тижні тому, коли 6-річний Оуен Коллі дізнався про вплив катастрофічних пожеж на країну і її дику природу, він сказав своїй матері Кейтлін Коллі, що хоче якось допомогти, повідомляє CNN.

Він також мав особливий зв’язок з Австралією, проживши там кілька місяців, коли він був малюком.
“У нього є тяга до Австралії”, сказала Кейтлін Коллі CNN свого сина. “Він дуже гордий тим, що жив там. Я не думаю, що він пам’ятає що-небудь з цього, але він пишається цим “.

Читати  Лоукостер Pegasus Airlines відкрив продаж квитків на рейси зі Львова до Туреччини

За оцінками Всесвітнього фонду дикої природи, близько 1,25 мільярда тварин, включаючи ссавців, птахів і рептилій, загинули в результаті кризи. Уважається, що ще тисячі отримали поранення і залишилися без даху над головою.
Тільки на острові Кенгуру, популярному туристичному об’єкті з охоронюваними природними заповідниками біля узбережжя Південної Австралії, десятки тисяч коал побоюються смерті – більше 50 відсотків місцевого населення тваринного, згідно з даними The Straits Times.
Маючи на увазі ці несамовиті статистичні дані, Коллі і Оуен накидали дизайн коали, одну з найулюбленішею з тварин Австралії, і почали створювати маленьких глиняних тварин .

Читати  Дівчина знайшла на пляжі в Австралії фіолетову істоту-желе

В обмін на глиняну коалу Оуен попросив би пожертвувати не менше 50 доларів США для організації Wildlife Rescue South Coast, добровільної організації, що базується в Новому Південному Уельсі, яка допомагає рятувати, відновлювати і вивільняти дику природу Австралії.
З тих пір їх творча ідея спрацювала: Оуен зібрав 1000 доларів у вигляді пожертвувань через мобільний платіжний додаток Venmo, а потім перевів збір коштів в GoFundMe, де він тепер зібрав понад 97 000 доларів.
«Для маленького хлопчика, який вносить свій внесок, щоб допомогти їм, це вражає», – написала родина на сторінці GoFundMe.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *