Travel News

Прокидайся з найкращими видами Тбілісі в Radisson Blu Iveria

Готель Radisson Blu Iveria розташований в самому серці Тбілісі. Яскраве місто, з різноманітною історією та культурою, містить усі складові для ідеального відпочинку. А Radisson Blu Iveria – найкращий вибір, щоб насолодитися містом на повну силу.



 

Розташований у самому центрі столиці Грузії,  між красивою річкою Мткварі та гірськими хребтами, готель є найкращим місцем для ділових людей або туристів. Кожного ранку ви можете прокидатися від захоплюючого панорамного краєвиду Тбілісі.

Номери та люкси мають спокійний мінімалістичний декор. Номери облаштовані з комфортом та мають міні-бар, індивідуальний клімат-контроль, безкоштовний WI-FI. Тут надається цілодобове обслуговування номерів.

Radisson Blu Iveria ідеально підходить для насиченого цікавого відпочинку в поєднанні з релаксом.

Відчуйте смак неперевершеної кухні Тбілісі в чотирьох ресторанах і барах, що знаходяться на території готелю: італійської кухні в ресторані Filini, азіатської – в закладі Umam або трапезу на свіжому повітрі в Iveria Terrace.

Запрошуємо освіжитися у чудовому відкритому басейні або відвідати пейзажний басейн на даху, розташованому на 18 поверсі готелю, звідки відкривається чудовий вид на місто.

Спробуйте удачу в казино Iveria або побалуйте себе преміум процедурами у спа -центрі Anne Semonin з видом на містою СПА -центр був розроблений таким чином, щоб забезпечити цілий ряд індивідуальних косметичних та комплексних спа – процедур для чоловіків і жінок.

Готель має зручне розташування для відвідування  культурних пам’яток, ресторанів, магазинів та нічних розважальних закладів на проспекті Шота Руставеллі. Поблукайте звивистими вулицями сусіднього Старого міста або погляньте на все місто з вершини фортеці Нарікала.

Обирайте Radisson Blu Iveria та отримайте максимум від вашого візиту до Тбілісі!

Для бронювання відвідайте сайт або напишіть на пошту welcome@silkhospitality.com.