Travel News

Олена Кудрей: «Фотографія для мене — це спосіб пізнання світу»

Над виданням Travel News працює команда справжніх професіоналів, і ми раді розповідати про них. Тому познайомимо вас ближче з київським фотографом Оленою Кудрей, з якою Travel News співпрацює вже не перший рік.



Почалася її кар’єра фотографа 10 років тому зі зйомок для культового фестивалю сучасного мистецтва Гогольфест. Від репортажів до весільних зйомок — Олена пробувала свої сили в різних жанрах та зупинилася на портретах. «Люблю, коли дивишся на людину крізь об’єктив, а бачиш її сенс. Коли сам герой з фотографії заглядає тобі в душу. Коли є щось більше, ніж просто краса, коли в очах людини емоції, які не можна описати словами, і весь цей коктейль вдається зловити в моменті», — розповідає фотограф.

 

Такий творчий підхід і особливий погляд їй знадобився для масштабного проєкту — зйомок двох сезонів балету The Great Gatsby, в якому брали участь провідні танцівники Маріїнського театру та зірки американського Complecxions Contemporary Ballet.

Світ мистецтва — не єдина сфера інтересів Олени. Зараз вона робить комерційні зйомки для топових медіа й рекламу для брендів. Окрім Travel News, в її портфоліо є зйомки для журналів Playboy, XXL, Wedding Magazine, Pink, телеканалу Music Box, рекламні кампанії та каталоги для брендів Walker, Must Have,Rito.

«Фотографія для мене — не просто професія. Це — спосіб пізнання світу, рефлексія, можливість працювати з цікавими людьми й реалізовувати завдання різної складності, від камерних персональних зйомок до об’ємних командних проєктів», — додає Олена.

Exit mobile version