Travel News

Оголошено фіналістів премії International Hospitality Awards

Менше, ніж за місяць, відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців міжнародної Премії International Hospitality Awards, і вже оголошено фіналістів у 25 номінаціях.



Цього року більш, ніж 400 готелів з 35 країн Європи подали свої заявки на участь. Церемонія нагородження відбудеться 19 червня у КВЦ Парковий (Київ). В одному залі зберуться власники кращих європейських готелів, інвестори та консультанти, а також ключові постаті індустрії гостинності та представники ЗМІ.

Оцінювали номінантів 17 іменитих членів журі:

Заявки від охочих відвідати захід приймаються на сайті.

У 2011 році компанією Hoteliero було засновано українську премію з метою вдосконалення вітчизняної індустрії гостинності, для визначення й нагородження найкращих готелів України. За 10 років ми виросли, трансформувалися і гордо носимо звання Міжнародної Готельної Премії!

Мета Премії протягом усього часу залишається незмінною: ми прагнемо не тільки визначити кращі готелі, але і розвивати якість послуг готельного сектору, а також індустрії в цілому. Головними цінностями Міжнародної готельної премії є її незалежність і бездоганна репутація. Об’єктивність оцінювання номінантів гарантує офіційний аудитор Премії — Grant Thornton Ukraine.

Ми готуємо грандіозну 10 ювілейну церемонію нагородження, під час якої будуть оголошені кращі готелі за версією International Hospitality Awards!