Travel News

Країни для любителів шоколаду: де найкраще поласувати туристам

Гент, Бельгія

Саме Бельгію називають країною шоколаду. Її жителі дуже люблять винаходити різноманітні сорти і комбінації, здатні здивувати найвитонченішого гурмана-ласуна. Один з провідних шоколатьє Гента – The Chocolate Shop Van Hecke, який вже понад 70 років виготовляє кілька кращих сортів у світі.



Цюріх, Швейцарія

Країна, відома своїми годинниками і сирами, досягла успіху також і у виробництві шоколаду. Батьківщина відомого «Toblerone» здатна порадувати ласунів багатьма видами шоколадних виробів. Одна з найбільших кондитерських розташована на площі Paradeplatz, в Цюріху.

Сен-Ремі-де-Прованс, Франція

Париж і Французька Рив’єра – чудові місця, проте, шлях справжніх гурманів лежить до кулінарної столиці країни – Провансу. Саме тут ви сповна насолодитеся смаком французької кухні і, звичайно ж, дивовижним шоколадом, який створює відомий кондитер Жоель Дюран в Сен-Ремі-де-Прованс.

Вальденбух, Німеччина

У цьому місті компанією Alfred Ritter GmbH&Co.KG виробляється одна з найпопулярніших торгових марок шоколаду Ritter Sport. Через всесвітнє визнання компанія відкрила в Равенсбурзькому парку атракціонів різнокольоровий шоколадний будинок з власним магазином, шоколадною майстернею і музеєм історії квадратної плитки. Неодмінно відвідайте його та скуштуйте плитку шоколаду.

Нью-Йорк, США

Попри відсутність такого поняття, як американська кухня, Нью-Йорк вважається однією з гастрономічних столиць світу. Тут можна спробувати практично всі страви планети, а заодно насолодитися шоколадними цукерками, які не мають собі рівних за смаком. Виготовляють їх на кондитерській фабриці Mast Brothers Chocolate.

Відень, Австрія

Відень є ідеальним місцем для відвідування під час Різдва, коли падає сніг, всюди шумлять строкаті різдвяні ринки, а ледь не на кожному розі радо відкривають двері маленькі кафе, запрошуючи зігрітися і насолодитися філіжанкою кави. Ви не пошкодуєте, якщо знайдете Café Schwarzenberg, і замовите фірмовий Schwarzenberg-Cappuccino. У звичайний еспресо додають гарячий шоколад, збиті вершки і шоколадну стружку, роблячи смак незабутнім.

Аліканте, Іспанія

Саме іспанські конкістадори завезли в Європу какао-боби і зробили можливим виробництво шоколаду. Було б дивно, якби в цій державі не знайшлося пристойною кондитерської. І вона є, причому з власним музеєм. Фабрика Valor, розташована в передмісті Аліканте, пропонує гостям чудові десерти і цікаві експонати.

 

Exit mobile version