Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Часто буває так, що туристи прибувають до готелю вранці, після нічного перельоту, втомлені та сонні. Вони сподіваються, що там будуть вільні кімнати і їх одразу поселять.



Однак жоден готель не може гарантувати раннього поселення тим, хто прибув раніше запланованого часу. Якщо кімнати зайняті або неприбрані – поселити вас не зможуть.

Чи варто платити на стійці реєстрації

Зазвичай у готелях поселяють людей о 14-й або 15-й годині. Якщо кімнати звільнилися раніше, вас можуть поселити ще до цього стандартного часу.

Читати  Paramount Hotel Dubai

Але це залежить від багатьох факторів. Навіть якщо є вільні кімнати, не факт, що є вільний персонал, щоб їх підготувати.

Часто туристи починають пропонувати гроші, щоб для них найшли номери. Або ж про таку можливість говорять працівники готелю. Суми чималенькі – за словами українських туристів, можуть сягати 250 доларів. Часто втомлені гості погоджуються на таку суму, щоб тільки нарешті відпочити.

Читати  Мрія кожного мандрівника: незвичайний готель у Норвегії з краєвидом на фіорд

Однак цю проблему можна розв’язати набагато простіше.

Є тільки один гарантований варіант

Якщо ви хочете приїхати в готель і одразу поселитися номер, зекономивши час та нерви – одразу заплатіть за раннє поселення. Зробіть це в Україні, купуючи поїздку у свого туроператора.

Коштуватиме така послуга зовсім небагато – приблизно 20 доларів (але може залежати від туроператора та готелю). Прибувши в готель, ви одразу зможете підійти до стійки реєстрації та попросити, щоб вас поселили негайно.

Читати  Депутати пропонують дозволити розміщувати готелі та кафе на території музеїв

Тож, якщо ви знаєте, що вас чекає нічний переліт, наперед забронюйте раннє поселення та відпочивайте з комфортом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *