Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Air Astana – найкраща авіакомпанія Центральної Азії. Казахстанський авіаперевізник вирішив повністю замінити крісла бізнес-класу в п’яти нових літаках Airbus A320neo.



Раніше в бізнес-класі розміщувалися звичайні крісла економкласу. Який вигляд має тепер бізнес-клас – дивіться далі.

Air Astana замінила крісла в бізнес-класі

До заміни бізнес-клас був оснащений звичайними кріслами з розміщенням в ряд за схемою 3+3. Від економкласу його відрізняло лише те, що простір між рядами було збільшено, а середнє крісло блокувалося.

Читати  SkyUp здійснюватиме прямі рейси з Києва до столиці Сербії

Тепер же в них встановлені 16 стандартних широких сидінь бізнес-класу B / E Aerospace зі схемою розміщення 2+2 в ряд і кроком 84 сантиметри.

Концепцію, коли в бізнес-класі встановлюють сидіння економкласу, називають євро-бізнес. Її застосовують безліч авіакомпаній на європейських рейсах. Однак якщо в Європі тривалість багатьох рейсів не перевищує 2 – 3 години, то деякі маршрути Air Astana включають польоти тривалістю понад 4 години. Тому пасажири бізнес-класу авіакомпанії почали скаржитися.

Як зазначається, нові крісла бізнес-класу не оснащені вбудованими екранами розважальної системи. При цьому пасажири отримають доступ до неї за допомогою планшетів, які бортпровідники видаватимуть на час польоту.

Читати  Зеленський пропонує скасовувати візи для туристів

Після заміни крісел в Airbus A320neo повноцінний бізнес-клас з ширшими кріслами в Air Astana буде на всіх середньомагістральних авіалайнерах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *