Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Угода про “Вільне небо” між Україною та ЄС надасть більше можливостей для в міжнародних авіакомпаній. Лоукостер Ryanair вже заявив про свої плани розширення українського авіаринку: перевізник хоче запустити рейси з усіх 12 аеропортів.



Таке розширення відбуватиметься коштом українських трудових мігрантів. В середньому вони готові платити до 40 євро за рейс.

Глобальні плани Ryanair

Виконавчий директор групи Майкл О’Лірі заявив, що Ryanair планує агресивну експансію в Україні. Вона відбудеться, якщо країна найближчим часом приєднається до регульованого авіаційного ринку Європейського Союзу. Очільник авіакомпанії сподівається, що це станеться до кінця поточного року.

Читати  Шведські слова, від яких українцям хочеться червоніти: кумедна добірка

Єдиний ринок, на який я б звернув увагу – це Україна. Я думаю, що ми станемо великим інвестором в Україні, коли вони приєднаються до єдиного європейського авіапростору,
– сказав О’Лірі.

Наразі лоукостер виконує рейси з 5 українських аеропортів. Але у планах перевізника залучити усі 12, які є в країні. Основним джерело доходу та пасажирами в компанії бачать трудових мігрантів, які готові оплачувати близько 40 євро за рейс.

Читати  Авіакомпанія SkyUp отримала дозвіл на польоти в країну Перської затоки

“Вільне небо”: переваги для українців

Угоду про спільний авіапростір з країнами ЄС мають підписати восени 2021 року. Головною метою є створення єдиного ринку авіаперевезень з європейськими стандартами в галузі цивільної авіації.

Передбачено 2 етапи впровадження цієї угоди:

  • на першому – знімуть всі обмеження для українських перевізників на польоти між містами ЄС;
  • на другому етапі дозволять іноземним авіаперевізникам здійснювати внутрішні рейси в Україні.
Читати  До літнього сезону на Арабатську стрілку додатково призначать 9 пар поїздів

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *