Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Девід Гарсія, 34-річний бухгалтер з Гватемали, організував польову кухню біля діючого вулкану Пакая. Він готує піцу для туристів та місцевих мешканців, але використовує для цього не вогонь, а розпечену лаву.



Для приготування піци чоловік використовує металеве деко, що витримує температуру до 1000 градусів Цельсія. Він викладає туди тісто, поливає його томатним соусом і додає сир та шматочки м’яса.

Читати  Українські Карпати визнали одним із найкращих гірських маршрутів Європи: повний рейтинг

Девід ніколи не нехтує заходами безпеки. Коли піца печеться, він завжди одягає захисний одяг та взуття.

Кухня Девіда Гарсії швидко стала туристичною пам’яткою та обов’язковою точкою для усіх, хто підіймається на вулкан Пакая, що вивергається ще з лютого. Перші кілька днів продажі йшли погано, але чоловік здобув славу завдяки соціальним мережам.

Читати  Українські "двійники" відомих світових локацій: вражаюча схожість

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *