Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

1. Бакота. Затоплене село

Село Бакота розташоване в Кам’янець-Подільському районі Хмельницької області, але його унікальність в тому, що ви не знайдете його на жодній карті. Адже історія цього села закінчилася в 1981 році. Відтоді воно вважається затопленим. Сьогодні – це територія Національного природного парку “Подільські Товтри”. Тут унікальний клімат, неймовірна природа й історія місцевості, що зачаровує.



2. Тараканівський форт

Унікальна споруда, яка є пам’яткою XIX століття, розташоване за декілька кілометрів від міста Дубно Рівненської області. Тараканівський форт використовували як місце дислокації солдатів Російської Імперії для захисту західних кордонів. Так була споруджена система унікальних і потужних оборонних укріплень. Тараканівському форту присвячено безліч легенд. Місцеві гіди запевняють, що в ньому є примари солдатів, які досі бродять безлюдними коридорами легендарного місця.

3. Село Оксанівка на кордоні з Молдовою

Село розташоване в Ямпільському районі Вінницької області. Населення дуже маленьке – близько 60 осіб. Проте місцевість дуже колоритна – неймовірні види, залишки печерного монастиря й історія, що чарує. А ще буквально через річку розташована Молдова!

Читати  МАУ виконає спецрейси до США

4. Кам’янець-Подільський

Місто Кам’янець-Подільський Хмельницької області – одне з найбільш відвідуваних українськими мандрівниками. Особливу увагу варто приділити старій частині міста. Саме там розташовані відомі архітектурні пам’ятки: фортеця, ратуша, мости і храми. Місцевість просто чарує красою і захоплює історією.

5. Буцький каньйон

Каньйон розташований біля села Буки Черкаської області. Це одна з найдивовижніших природних пам’яток України. З каньйону відкриваються карколомні види. А ось внизу біля води можна побачити руїни першої в Україні гідроелектростанції. На самому початку каньйону розташований галасливий двометровий водоспад.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *