Travel News

50 барів та віртуальні тури: як проходить альтернативний «Октоберфест» в Мюнхені

У Німеччині другий рік поспіль скасували найвідоміший фестиваль пива «Октоберфест» через пандемію COVID-19. Але місцеві ресторатори організували свій, альтернативний захід.



У Мюнхені не сподіваються, що альтернативний фестиваль привабить велику кількість туристів. Проте власники пабів та ресторанів вирішили не скасовувати традиційне дійство.

«Октоберфест» в умовах пандемії

Баварський фестиваль пива, який приваблює мільйони відвідувачів з усього світу, є, мабуть, найвідомішою подією Німеччини. Цьогоріч він – неофіційний, стриманий, альтернативний. «Октоберфест» (Wirtshauswiesn) у Мюнхені розпочався як завжди, у суботу, 18 вересня та триватиме до 3 жовтня.

Місцеві ресторани та паби навколо Мюнхена планують прикрасити свої заклади у стилі знаменитих наметів, які встановлені на Терезієнвізе – місці проведення «Октоберфесту».

Для тих, хто фізично не може перебувати в Мюнхені, організували онлайн-тури Wiesn, які дозволяють шанувальникам дізнатись більше про подію та святкувати віддалено.

Мюнхенські чиновники сподіваються, що «Октоберфест» повернеться у 2022 році. Проте ймовірно, невакцинованим вхід буде заборонено.

Exit mobile version