Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Відпочинок на піщаному або кам’яному пляжі біля моря – полюбився багатьом. Але часом варто змінювати традиційні уявлення та відправлятись у гори.



Свіже повітря, мальовничі краєвиди та єднання з природою – це лише короткий список переваг відпочинку серед лісу.

Чому варто обрати гори замість моря

Мальовничі Карпати подарують вам чудовий відпочинок. Вони допоможуть забути про буденність та відновити сили після виснажливих одноманітних буднів. Розповідаємо про переваги такого офлайну.

Чисте повітря

Це чи не найголовніша перевага гірського відпочинку. Серед лісу немає промислових підприємств, а це означає, що повітря там буде особливим. Кришталеві чисті джерела стікають з гір, а дерева наповнюють все навколо особливим свіжим ароматом – це найкращі умови для того, щоб перемикнутися на режим офлайн.

Читати  З висоти пташиного польоту: неймовірна підбірка красивих місць на планеті

Комфортна температура

Поки відпочивальники на пляжі страждають від шаленої спеки, туристи в Карпатах насолоджуються вологою гір. Навіть у спекотні місяці тут комфортно. Тому це чудове місце, особливо для відпочинку з дітьми чи для людей з серцево-судинними захворюваннями.

Всесезонність

Відпочинок у горах буде доречним у всі пори року. Взимку тут можна насолодитись катанням на лижах та засніженими вершинами. Літній сезон подарує купання у чистій річковій воді та багато інших атракцій. Осінню сюди варто приїхати, щоб зробити неймовірні світлини на фоні барвистих гір. А весна стане чудовим часом для СПА, місцевої кухні та екскурсій.

Читати  Львівщина чекає в травні на туристів: пропонують сплави, гастромандри та «чорні тюльпани»

Природна краса

Недоторкані природні ансамблі – ідеальне середовище для відпочинку. Саме тут розлогі гірські масиви, вкриті лісами, приховують у собі особливу магію. У цій місцевості поціновувачі архітектури можуть знайти чимало старовинних замків, музеїв та цілющих джерел.

Традиційна кухня

Посмакувати місцеву карпатську кухню – особливе задоволення для туристів. У Карпатах та Закарпатті ви можете відвідати маленькі виноробні, унікальні сирні та равликові ферми, які пропонують дегустації та цікаві програми для відвідувачів. Ви також знайдете чимало інших гастрономічних пригод західноукраїнської кухні.

Читати  Як зекономити на трансфері з найпопулярніших лоукост-аеропортів

Оздоровчі курорти
Цілющі джерела та термальні води – їх безліч у цих регіонах. Оздоровитись та набратись сил цілющої води можна саме тут. У Карпатах є багато мінеральних джерел, поряд з якими облаштовані комфортні санаторії. А Закарпаття славиться термальними басейнами: Берегове, Косино та іншими.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *